Proffavdeling for maling

Ski Bygg har egen avdeling for proffmaling og vi tilbyr deg som proffkunde fordeler ved kjøp av.

Av Ski Bygg Proff

Anita Ingierd

Ski Bygg Proff

Ski Bygg AS

28. januar 2021
SWITCH SECTION
building-1080594-2.jpg building-1080594-2.jpg
0

Fordeler for deg som proffkunde:

Bredt og enda større utvalg av maling, utstyr og tilbehør tilpasset proffkundene.
Eget kundepunkt for proffkundene.
I tillegg til Jotuns proffserie har vi et bredt sortiment på gulvbelegg, stor serie med bortimot hundre lagerførte tapeter, samt glassfiberstrie og miljøtapeter. 

Proffere på maling
Sammen med Jotun har Ski Bygg tilpasset malingsavdelingen for å imøtekomme behovet til de profesjonelle malerne. Et bredt utvalg maling, utstyr og tilbehør har fått plass i butikken, øremerket proffene. Proffserien til Jotun er stammen i det nye vareutvalget. – Målet er å bidra til en god logistikk rundt malingsprodukter i vår region. Med hjelp av Jotun har vi utvidet sortimentet, som i utgangspunktet var svært bredt. Med andre ord har vi blitt enda bedre. Ski Bygg er gode overfor tømreren og mureren. Vi vil også være det overfor malerne. Nå kan vi tilby et stort sortiment av tilbehør og utstyr som de profesjonelle malerne kan plukke fra. Vi fremstår nå som en profesjonell leverandør for malerne, sier salgssjef fagkunder, Tore Andresen.

 

Eget kassapunkt
Birgitte Borgenholt, er dedikert til å betjene de profesjonelle kundene, som slipper å stå i kø blant forbrukerkundene i malingsavdelingen. Vi har også et bredt sortiment på gulvbelegg og en stor serie med bortimot hundre lagerførte tapeter, samt glassfiberstrie og miljøtapeter som malerne etterspør, sier Birgitte Borgenholt. Alle ansatte i malingsavdelingen har gått kurs på Jotun-skolen i Sandefjord. Malerne kan trygt sende sine kunder til Ski Bygg der de kan treffe sine valg uten at maleren selv må være med. – Vi er et utstillingsvindu for malernes kunder, sier Tore Andresen.1730
b-0TrueFalse
Les også