Fagavdeling for proff

Med et ønske om å være ditt førstevalg og vår proffsatsing utvikles slik at valget skal være enkelt.

Av Ski Bygg Proff

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

28. januar 2021
shutterstock_1011273049-2.jpg shutterstock_1011273049-2.jpg
0

Vi ønsker å være ditt førstevalg og vår proffsatsing skal utvikles slik at valget skal være enkelt. I vårt samarbeid skal det frigjøres tid og ressurser for deg som proffkunde slik at du kan bruke tiden på ditt fokusområde, nemlig å utøve ditt håndverk på den mest effektive og lønnsomme måten.

Ski Bygg Proff er rettet mot vårt profesjonelle marked gjennom skreddersydde produkter og tjenester. Vi skal være et naturlig førstevalg for entreprenører, byggmestere og håndverkere ved å tilby et riktig vareutvalg med konkurransedyktige betingelser. Vi har en klar visjon om å gjøre deg som proffkunde blant de mest konkurransedyktige i ditt marked. Vårt forhold til deg som proffkunde skal være basert på åpenhet, tillit og trygghet.

Fagavdeling med fokus på proffkunden
Ski Bygg kan tilby en dyktig fagavdeling der du som kunde kan få råd og veiledning. Avdelingen jobber aktivt mot proffmarkedet og håndverkere, men trenger du som selvbygger råd og vink, er det bare å ta kontakt. Fagavdelingen sørger for at du som proffkunde får tak i de varene du trenger, men også sørger for at riktig vare blir levert til rett tid. Har du spørsmål angående bestilling av varer, eller har behov for teknisk beregning, ta da kontakt med vår fagavdeling på Ski, Askim, Ås, Enebakk, Halden eller Fredrikstad.

 

Informasjon om utskutt fagavdeling

 

Kontakt oss på tlf: 64 85 46 20 eller mail: salg@skibygg.no1454
b-0TrueFalse
Les også