Containerleie

Sikker lagring av verkøy og festemateriell på byggeplass -
høyere effektivitet og bedre lønnsomhet.

Av Ski Bygg Proff

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

28. januar 2021
shutterstock_105817574-2.jpg shutterstock_105817574-2.jpg
0

Sikker lagring av verkøy og festemateriell på byggeplass - høyere effektivitet og bedre lønnsomhet.

Fordeler med container Sikker lagring av verkøy og festemateriell på byggeplass  Høyere effektivitet og bedre lønnsomhet. Containeren leveres med innvendig lys, samt stålhyller og hylleplater som gir økt komfort og oversikt. Containeren gir deg et tørt punkt på byggeplassen, til lagring av festemateriell og verktøy.

Ski Bygg tilbyr 2 typer løsning for Container på byggeplass

Konsept LEIE fots verktøycontainer Leiepris kr 550,- eks. mva pr. mnd.
Frakt av container inngår ikke i leieprisen. FG-godkjent hengelås følger med. For sikker lagring av verktøy og festemateriell på byggeplass. Som leietaker disponerer du container selv og du må selv sørge for å fylle på med festemateriell og utstyr. Profilert med kundens og Ski Bygg sin logo. Minimum leietid 1 mnd.


Konsept UTLÅN 8 eller 10 fots container
Gratis container, men frakt må betales av lånetaker. For festemateriell på byggeplasser med fler enn 4 boenheter eller større næringsbygg. Fungerer som en fremskutt butikk med det festemateriell som skal på den aktuelle byggeplass. Container følges opp av Ski Bygg slik at det til enhver tid er tilstrekkelig med festemateriell tilgjengelig for byggeplassen. Container returneres til Ski Bygg ved avslutning av prosjekt der varer som har ubrutt emballasje krediteres.


For mer informasjon kontakt
Jonny Aas, Selger Proff Mobil: 95 04 54 34 Mail: jonny.aas@skibygg.no1520
b-0TrueFalse
Les også